HABERLER  »  ODAMIZ, MÜLKİ AMİRLERİ AĞIRLADI

ODAMIZ, MÜLKİ AMİRLERİ AĞIRLADI

10.03.2015 - Oda  yönetimimiz ,  Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ile Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı ağırladı.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ile Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, başkan yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Ulcay, Halil Artan, Haldun Tüzün tarafından karşılandı.

Yapılan toplantıda Turgutlu ve Ahmetli'deki son gelişmeler, ticari faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılması gereken fikirler paylaşıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bölgemizin gelişmesi için işbirliği içinde çalışmalarının devam edeceğini söyledi.