HABERLER  »  ODAMIZ, MANİSA TSO BÜLENT KOŞMAZ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ODAMIZ, MANİSA TSO BÜLENT KOŞMAZ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

24.11.2014 - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Bülent Koşmaz hizmet binasının açılışı ve Bülent Koşmaz  Fen Lisesinin temel atma töreni, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapıldı.

Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki MTSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nın açılışına, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nın yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri; Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Hasan Ören, Özgür Özel, Manisa TSO Başkanı Yaşar Coşkun, kaymakamlar, belediye başkanları, oda başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz hizmet binasının açılış törenine odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Meclis Üyesi Hakan Cebe ve Genel Sekreter Nevzat Avcı katıldı.

Açılış töreninde konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Manisa'nın Bülent Koşmaz'a ahde vefa gösterdiğini dile getirdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Bu hizmet binasına Bülent Koşmaz'ın isminin verilmesi vefanın en büyük göstergesi. Bülent Koşmaz ülkesini, vatanını seven inançlı bir abimizdi. Manisa her şeyin en iyisine layık." dedi. 

Hisarcıklıoğlu, Manisa TSO’nun 5 yıldızlı bir hizmet binasına kavuştuğunu vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından Manisa TSO Başkanı Yaşar Coşkun merhum Bülent Koşmaz’ın eşi Saadet Koşmaz’a bir tablo hediye etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da Saadet Koşmaz’a TOBB Yönetim Kurulu tarafından gönderilen gümüş bir tepsi hediye etti. Kurdele kesimi öncesi MTSO Başkanı Yaşar Coşkun TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Oda hizmet binasının sembolik anahtarını teslim etti.

Manisa Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptırdığı duanın ardından Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasının açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası