HABERLER  »  ODAMIZ, MANİSA İL JANDARMA KOMUTANI TUĞGENERAL ERHAN CAN’I ZİYARET ETTİ.

ODAMIZ, MANİSA İL JANDARMA KOMUTANI TUĞGENERAL ERHAN CAN’I ZİYARET ETTİ.

02.03.2018 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan ve Meclis Üyesi Gökhan Görçiz, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ı makamında ziyaret etti.

Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Erhan Can’ın kendilerini misafir etmelerinden dolayı teşekkür eden Aydın, Tuğgeneral Erhan Can’a Odanın çalışmaları hakkında bilgi vererek, Manisa için tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, ziyaretleri nedeniyle Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.