HABERLER  »  ODAMIZ, İLÇEMİZ EMNİYET YENİ MÜDÜRÜ ESENDEMİR İ ZİYARET ETTİ

ODAMIZ, İLÇEMİZ EMNİYET YENİ MÜDÜRÜ ESENDEMİR İ ZİYARET ETTİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Yaşar, İsmail Ulcay ve Veli Karakurt’ dan oluşan heyet, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen’in Kırşehir’e atanması sonrasında Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir atanmıştı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler, görevine  yeni başlayan Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir’i makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Esendemir,  Turgutlu gibi güzel bir şehirde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.