HABERLER  »  ODAMIZ, HOPA TİCARET VE SANAYİ ODASINI MİSAFİR ETTİ

ODAMIZ, HOPA TİCARET VE SANAYİ ODASINI MİSAFİR ETTİ

24.10.2014- Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis kurulu üyeleri Çanakkale ve İzmir programları çerçevesinde Odamızı ziyaret etti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Odamızın tanıtım Cd’sinin büyük beğeni topladığı ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, ilçemizin sanayisi ve ticareti hakkında bilgilendirmede bulundu. Aydın, ilçemizin sanayi sektörünün lokomotifini kendi adıyla anılan Turgutlu tuğlası oluşturduğunu belirtti. Bunun yanı sıra makine sanayi ve tarıma dayalı gıda sanayi hakkında bilgiler verdi. 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ise Hopa ekonomisi hakkında bilgilendirmede bulundu. Sanayisinin yok sayılabilecek kadar az olan ilçe ekonomisinin büyük çoğunluğunu nakliye, ithalat, ihracat ve bunun yanında çay tarımı ve son yıllarda gelişen eko-turizme bağlı olduğunu belirtti.

Her iki oda bundan sonraki çalışmalarda işbirliği geliştirebileceklerini vurgulayarak karşılıklı plaket takdim edilmesinin ardından görüşme sonlandırıldı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası