HABERLER  »  ODAMIZ, AKREDİTASYON DENETİMLERİ ÖNCESİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİNE KATILDI

ODAMIZ, AKREDİTASYON DENETİMLERİ ÖNCESİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİNE KATILDI

27.03.2015-  Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 8. Dönemde yer alan 30 Oda/Borsanın Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları için “Denetimler Öncesi Bilgilendirme Eğitimi”, 27-28 Mart 2015 tarihlerinde, Kayseri Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlendi.​

8. Dönem Oda/Borsalara yönelik olarak bu yıl gerçekleştirilecek Belge Yenileme Denetimleri öncesinde denetim provası formatında gerçekleşen eğitimde, akreditasyon standardı gereklilikleri ve beklentileri detaylı olarak paylaşılarak, denetimlerin etkinleştirilmesine yönelik çalışma yapıldı.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban ÜNLÜ’ de eğitimin açılış konuşmalarını gerçekleştirerek Oda/Borsa temsilcilerine başarılar diledi.