HABERLER  »  ODA YÖNETİMİMİZ TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ YALINIZ’I ZİYARET ETTİ

ODA YÖNETİMİMİZ TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ YALINIZ’I ZİYARET ETTİ

23.02.2015-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Turgutlu Meslek Yüksek Okulunda müdürlüğüne yeniden getirilen Prof.Dr. M.Kenan Yalınız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Yönetim Kurulu Başlan Yardımcısı Nazım Balyapan  katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalınız, okulumuzun gelişmesini adına önceliklerimizden biri de üniversite sanayi işbirliğini öne çıkarmaktır. Bu güne kadar sanayi-üniversite işbirliği ile çok güzel işler yapıldı. Temennimiz bundan sonraki süreçte de bu işbirliğini devam ettirmektir.

Turgutlu’nun gelişmesinde önemli bir yere sahip olan Meslek Yüksek Okulunda yeniden müdür olarak göreve başlayan Prof.Dr. M.Kenan Yalınız’ı  görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Oda olarak Meslek Yüksekokuluna her zaman destek olduklarını bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.