HABERLER  »  ODA YÖNETİMİMİZ MANİSA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

ODA YÖNETİMİMİZ MANİSA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve TOBB Tarım Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Zeynel Yaşar ile Veli Karakurt, Meclis üyesi Hakan Cebe ve Genel Sekreter Nevzat Avcı’dan oluşan heyet,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Oda heyeti, Manisa ilçe Belediye Başkanları ziyaret programı kapsamında ilk Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, belediye başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde  başarılar diledi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra  Manisa’mızın bir diğer güzide ilçe belediyesi Yunusemre belediyesine geçerek, 30 mart seçimlerinde belediye başkanı seçilen Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerin önemine değinen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘30 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsüne geçen Manisa’nın güzide iki ilçesini ziyaret ederek kurumlar arası iş birliği ve birlik beraberlik içinde Manisa’mıza katkı sağlayacak her türlü projede yer alacağımızı dile getirdik’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası