HABERLER  »  Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Nisan Ayı Meclis Toplantısı

TUTSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

        Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı pazartesi akşamı gerçekleştirildi. TUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda Faruk Aydın başkanlığında yapılan toplantı, 16 Mayıs’taki seçimden önce bu meclisin son toplantısı olması niteliğini taşıyordu.
        Son toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Faruk Aydın: “4 yıldır burada hizmet vermeye çalıştık. Birbirimizi kırmadan hizmet verdik. Hizmeti en iyi şekilde verdiğimize inanıyorum. Bu son toplantıda hepinize çok teşekkür ederim. Önümüzde demokratik bir seçim var, iyi bir seçim süreci yaşıyoruz. Hepimizin amacı aynı yere hizmet etmektir. Turgutlu’ya yakışan bir seçim olsun” şeklinde konuştu. Turgutlu Devlet Hastanesi’nin başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirten Faruk Aydın: “Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu’nu, doktorları ve personelleri tebrik ediyorum.” dedi. Aydın ayrıca TEMA Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ayla Yönet’i tebrik etti.
         Meclis Başkanı Faruk Aydın, 2014’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili de açıklama yaptı. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için desteklediklerini söyleyen Faruk Aydın şöyle konuştu: Bizim meclis üyemiz Yavuz Semizler’in de Turgutlu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ismi geçiyor. Aday olurlarsa bu meclis olarak kendilerine destek vereceğiz. Manisa’da Serhat Orhan’a, Turgutlu’da Yavuz Semizler’e destek vermeye hazırız.” dedi.
        Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan: “4 yıllık bir hizmet döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu 4 yıl bize gösterdi ki kavganın yerini hoşgörü alınca Odamıza ve Turgutlu’muza ne kadar faydalı işler yapıldığını ve huzurun olduğu yerde hizmetin olduğunu hepimiz gördük. Odamızın yönetiminde Benlikten uzak BİZ anlayışını güttük ve şeffaf bir yönetim sergiledik. Yapılan bütün işler hizmetler fertlerin değil, uyumla çalışan ekiplerin başarısıdır.
        Ne kadar 140.000 nüfuslu büyük bir ilçede olsak; herkes her yerde birbiriyle karşılaşabilir. Bu karşılaşmalarda mahcup olmamamız, yüzümüzün kızarmaması için seçim süresinde ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmek gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Bu makamlar gelip geçicidir. Kimsenin babasından miras değildir. Kazanılan başarılardan sonra böbürlenmemek, kaybedişlerden sonra ise sinirlenmeden sonucu hazmetmek gerekir.” dedi.
        Altan sözlerini şöyle bitirdi: “Görevimiz süresince verdikleri desteklerden dolayı Kaymakamımız Nazmi Günlü, Belediye Başkanımız Serhat Orhan olmak üzere bütün daire amirlerimiz ve müdürlerimize, esnaf odaları başkanlarına, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, fedakarane çalışan oda personeli ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Benim bir hakkım geçtiyse helal olsun. İstemeyerek veya bilmeyerek de olsa kırdığım arkadaşlarım abilerim varsa onlardan da özür dilerim. Hakkınızı helal edin.”
        Meclisin diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Meclis üyelerine Faruk Aydın ve Mesut Altan tarafından plaket verildi. Dilek ve temennilerinden sonra hatıra fotoğrafı çekilerek toplantıya son verildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası