HABERLER  »  Milli Sporcular ve Antrenörlerinden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın'a Ziyaret

3 Haziran 2022 -
Kick Boks Milli Sporcuları ve antrenörleri, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler.
12-15 Mayıs tarihlerinde 52 ülke ve 3 bin 200 sporcunun katılımıyla İstanbul'da yapılan Kick Boks Dünya Kupasında mücadele eden ve büyük bir başarıya imza atan Turgutlulu sporculardan Dünya Kupası 2'si olan Sudenaz Karataş, Dünya Kupası 3'ncüsü olan Talha Duman ve Milli Takımlar Antrenörü ve Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Milli Takımlar Antrenörü ve Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan, TUTSO Başkanı Faruk Aydın'a forma hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.