HABERLER  »  MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan TUTSO'ya Ziyaret

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan TUTSO'ya Ziyaret

14 Ocak 2021 Perşembe
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'a bilgi veren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odaya kayıtlı üyelerin isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları ileterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, TUTSO'nun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, başta esnaf ve işletmelerim istekleri ve şikayetleri konusunda aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.
Ziyarette MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan ile TUTSO Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.