HABERLER  »  MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler'e Ziyaret

12.03.2021 -
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler'i makamında ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'a bilgi veren TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, odaya kayıtlı üyelerin isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan ve yönetimi, MHP Turgutlu Kadın Kolları yönetimi  ile TUTSO Meclis üyeleride yer aldı.