HABERLER  »  MESLEK LİSESİNİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİ

MESLEK LİSESİNİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİ

16.09.2019 - Odamız ile Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasındaki başarılı öğrencilerin desteklenmesi protokolü yenilendi.

İmzalanan protokol çerçevesinde Meslek Lisesinden derece ile mezun olan ve lisans eğitimi kazanan 3 öğrenciye lisans eğitimi sürecinde burs desteği verilecektir. 

Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Lisesinde düzenlenen protokole Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz,  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çağlayan, Genel Sekreter Nevzat Avcı ve okul yöneticileri ile başarılı öğrenciler katıldı.

Protokol imzalanmasının önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “Meslek liseleri ülkemizin kalkınması, ekonomimizin gelişmesi için çok değerli kurumlardır. Bizler de bu bilinçle imkanlarımız dahilinde mezun olan öğrencileri ödüllendiriyoruz. Okulundan başarı ile mezun olup lisans eğitimine başlayan 3 öğrencimize 4 yıl boyunca burs vereceğiz” dedi.

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ise, eğitime verdikleri destekten dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası