HABERLER  »  MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

14.06.2019 - Odamız ile Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Meslek Lisesinden derece ile mezun olan ve lisans eğitimi kazanan öğrenciye burs vermekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzun ödül törenine katılarak, onların yanında olduğumuzu gösterdik.

Mezuniyet törenine katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Ulcay yaptığı konuşmada, “Ülkemizin kalkınması ekonomimizin gelişmesi için en önemli itici güç,  meslek liseleridir. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizin köklü kurumu olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi başarı ile bitiren öğrencilerini ödüllendiriyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimize eğitim veyahut çalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi.