HABERLER  »  MANİSA’NIN SORUNLARI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA İLETİLDİ

MANİSA’NIN SORUNLARI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA İLETİLDİ

08.04.2015- Ticaret ve sanayinin aktörlerini bir araya getiren Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nın 8'incisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Şura'da, 81 İlden Oda-Borsa Başkanı, illerindeki ekonomi ile ilgili  en önemli sorunlarını  ve çözüm önerilerini birinci ağızdan hükümete aktardılar.

Şura'ya Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bakan ve üst düzey bürokratlar, Türkiye genelindeki 365 Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterler, TOBB Oda-Borsa Akademik danışmanları ve işadamları katıldı. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Manisa’daki oda/borsa başkanlarıyla birlikte Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Manisa’yı temsil ettiler.

Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda, Manisa ve ilçemiz için belirlemiş olduğumuz 5 temel sorun olan; Gediz ovasında madencilik faaliyetlerinin dünya standartlarında olması, TÜV-TÜRK araç muayene istasyonun ilçemize kurulması, İŞKUR İlçe Merkez Müdürlüğünün Turgutlu’ya açılması, Ahmetli’ye Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi kurulması ve Gediz Ovası’nda kapalı sistem sulamaya geçilmesiyle ilgili ve bunların çözümüne ilişkin önerileri içeren raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanlıklara birinci ağızdan ilettik. 

Manisa’nın en önemli temel sorunları ise ilimiz adına Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil tarafından iletildi. 81 ilden gelen oda ve borsa başkanlarının tek tek söz aldığı şurada Manisa adına söz alan Başkan Erbil, Manisa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’na aktardı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası