HABERLER  »  MANİSA’NIN SORUNLARI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA ANLATILACAK

MANİSA’NIN SORUNLARI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA ANLATILACAK

23.03.2015- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 8 Nisan Tarihinde düzenlenecek VIII. Ticaret ve Sanayi  Şurası’nda Manisa’nın sorunları Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletilecek. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binasında bir araya gelen Manisa İli Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, TOBB’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan VIII. Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’na  iletilecek Manisa’nın öncelikli  3 sorununu tespit ettiler. 

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapılan toplantıya Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Akhisar TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar TSO Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür, Demirci TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkılıç, Demirci TSO Meclis Başkanı Gökhan Yıldızel, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Turgutlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan ve Turgutlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ercan Hızal katıldılar.

Toplantıya katılan oda ve borsa başkanları  tek tek söz alarak Manisa’nın öncelikli çözülmesi gereken sorunları için görüşlerini belirttiler. Başkanların görüşleri doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 8 Nisan’da yapılacak olan VIII. Ticaret ve Sanayi Şurasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletilecek 3 maddeden oluşan sorunlar  tespit edildi. 

Toplantının sonunda oda ve borsa başkanları TOBB Birlik Merkezinde yapılacak olan Manisa’nın belirlenen sorunlarını  iletmek üzere sözcü olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil seçtiler.

Hızla büyüyen ve gelişen Manisa’nın beraberinde sorunlarının da arttığını dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Manisa  oda ve borsa başkanları olarak odamızda yaptığımız toplantıda Manisa’nın öncelikli çözüm bekleyen üç sorunu tespit ettik. Oda ve borsa başkanlarımız belirlemiş olduğumuz sorunlarımızı Başbakanımıza iletmek üzere şahsımı sözcü olarak seçtiler. Birlik Merkezimizde 8 Nisan’da yapılacak VIII. Ticaret ve Sanayi Şurasında Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sorunlarımızı anlatacağım. Bu sorunlara çözüm önerilerimizin de içinde yer aldığı geniş raporumuzu takdim edeceğim’ diye konuştu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası