HABERLER  »  MANİSA’DA YATIRIM REHBERİ PROJESİ ÖN HAZIRLIK ÇALIŞMASI ODAMIZDA YAPILDI

MANİSA’DA YATIRIM REHBERİ PROJESİ ÖN HAZIRLIK ÇALIŞMASI ODAMIZDA YAPILDI

Mart 2015- Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zafer Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı’ na sunulan ve Odamızın da iştirakçi olarak yer aldığı Manisa Yatırım Pusulası “Manisa’ da Yatırım Rehberi”  projesi kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir. 

Manisa’ nın 17 İlçesini içine alarak hazırlanacak olan Yatırım Rehberi için ön hazırlık çalışmaları kapsamında Odamız ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Kaymakamlık, Belediye, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Turgutlu OSB ve  gibi birçok Kurumun üst düzey temsilcileri ile CBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulu ve Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’ nin alanında uzman akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının sonuçları neticesinde Manisa Yatırım Rehberine ışık tutulacağı vurgulandı.

Prof. Dr. Yenal Kesbiç, Prof. Dr. Mustafa Ökmen, Planlama Uzmanları Salih İnci ve Erdinç Karaköse’ nin  moderatörlüğünü yaptığı toplantıda; Turgutlu’nun lokomotif sanayi sektörleri olan toprak sanayi, tarımsal gıda sanayi ve otomotiv yan sanayi ve makine sanayi hakkında yapılması gerekenler konuşuldu. Yatırımların geliştirilmesi ve yatırımcıların teşvikini arttırıcı faaliyetlerin belirlenmesi için ilgili sektör yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası