HABERLER  »  MANİSALI SİGORTACILAR TURGUTLU DA BULUŞTU

MANİSALI SİGORTACILAR TURGUTLU DA BULUŞTU

21.10.2018 - Manisalı Sigorta acenteleri Turgutlu’da toplandı. MASAD(Manisa Sigorta Acenteleri Derneği) üye sigortacıların mesleki sorun ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı kahvaltı eşliğinde Turgutlu’da Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası 7.Meslek komitesi üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 
Toplantıya MASAD yönetim kurulu başkanı Manisa TSO yönetim kurulu üyesi Galip BERK, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M.Fatih AKKAYNAK ve Manisa, Turgutlu, Salihli, Akhisar, Kula, Alaşehir başta olmak üzere Manisa’da sigorta acenteliği yapan firmalar katıldılar.

Toplantıda söz alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih AKKAYNAK katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederek, “Turgutlu’da sizleri misafir etmekten mutluluk duyuyoruz; birlikten güç doğar hep birlikte hareket ettiğimizde çözemeyeceğimiz sorun bulunmamaktadır. Bu arada yoğun bir katılımla bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim bundan sonra her toplantımızı farklı bir ilçede yapmak istiyoruz” dedi.

MASAD Yönetim Kurulu Başkanı Galip BERK, “Birlikte hareket etmemiz gerekiyor hatta mesleki birliktelik ve birleşmeleri bile düşünmeliyiz diyerek; TÜSAF’ın düzenlediği Kuşadası’nda yapılacak toplantıya acenteleri davet etti. Aynı zamanda şubeleşme konusunda standartlaşma gelmeli mutlak surette şubeleşme hususunda kısıtlayıcı düzenlemelere gidilmeli” dedi. Bu hususta katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Bir sonraki toplantının Salihli’de yapılmasına karar verilerek toplantıya son veridi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası