HABERLER  »  MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ’ DEN ODAMIZA ZİYARET

MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ’ DEN ODAMIZA ZİYARET

15.10.2019 - Manisa Valisi Ahmet Deniz, Turgutlu’daki ziyaretler kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Vali Ahmet Deniz’i Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve İsmail Ulcay, Yönetim Kurulu üyeleri M.Fatih Akkaynak, Tayfun Erkan, Halil Artan, Hakan Cebe karşıladı. 

Vali Deniz yaptığı açıklamada; “Manisa’nın muhteşem bir sanayisi var. Tarımsal geliri açısından baktığımız zaman, tarihine, kültürüne; Şehzadeler şehri Kanuni ve Fatih’in yetiştiği bir şehir. Lafla değil, cihana hükmetmiş iki padişahtan bahsediyorsun. Onun için omuzlarımızdaki sorumluluk çok fazla. Türkiye, biliyorsunuz son yıllarda çok güzel değişim, dönüşüm içerisinde girdi. Hem ihracat rakamlarına bakıyorsunuz, hem de büyüme stratejisine bakıyorsunuz. Bazı kesimleri, özellikle yurt dışında, ülke ülke saymaya gerek yok. Barış Pınarı Harekatında bize karşı duran kimler olduğunu görüyorsunuz. Bu ülkenin potansiyelini bildikleri için, kendilerine göre planları, programları var ve onu Türkiye güçlü olduğu zaman uygulamayacaklarını bildiği için Allah’a şükür biz bir ve bütün olduğumuz zaman yapamayacağımız bir şey yok” dedi.

Turgutlu’nun hem sanayisi hem de tarımsal geliriyle ve çalışkanlığıyla güçlü bir ilçe olduğunu belirten Manisa Valisi  Ahmet Deniz, kasabamız daha güzel olacak, bizlere ev sahipliği yaptığınız için teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanımızın Faruk Aydın, Vali Deniz’e Oda faaliyetleri ve Turgutlu ekonomisiyle ilgili bilgiler verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası