HABERLER  »  MANİSA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MANİSA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

14.05.2015-  Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nesrin Aras ve beraberindeki heyet Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci’yi başkanlık makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi veren SGK İl Müdürü Nesrin Aras, haftanın amacının Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, toplumunun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak olduğunu belirterek, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasının, toplumumuzun tüm bireylerine, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olması dileğinde bulundu.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Sosyal Güvenlik Haftasının başta kurum çalışanlarına ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması diliyorum’ dedi.