HABERLER  »  MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

07.07.2017 - Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Yaşar ve Hakan Cebe tarafından karşılandı.

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “İlçemizin ve memleketin gelişmesi, büyümesi için çalışıyoruz. Ülkemizi el birliği ile daha güzel yarınlara ulaştırmak tek temennimizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağız iş yoktur. Sayın vekilimizin bizler için önemli bir değerdir. Kendileri gerek Turgutlu özelinde gerekse makro ölçekle dile getirdiğimiz her türlü istek ve taleplerimizi canı gönülden dinleyen ve sorunun çözümü noktasında bizlere her zaman destek olan Manisa’mızın güzide bir vekilidir. Bugün bizleri kırmayıp odamıza teşrif etmeleri bizleri çok mutlu etti” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür eden Özdağ, Türkiye’nin gelişmesi ticaretle, sanayileşme ile mümkündür. Biz hükümet olarak iş dünyasının her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu ülke için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası