HABERLER  »  MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ DAN ODAMIZA ZİYARET

MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ DAN ODAMIZA ZİYARET

30.04.2018 - Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Sayın vekilimizin Manisa için önemli bir değerdir. Odamıza teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Odamızda birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz seçimler sonucu tekrar üyelerimizin teveccühle seçildik. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üyelerimizle iç içe şehrimizin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına yönetimine teşekkür eden Özdağ, sağlığından eğitimine, organize sanayisine, yatırımından, istihdamına kadar her alanda Manisa için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına kitap hediye eden Özdağ, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetimine başarılar diledi.