HABERLER  »  MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’DEN ODAMIZA ZİYARET

MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’DEN ODAMIZA ZİYARET

27.09.2017 - CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve beraberindeki heyet, Odamızı ziyaret etti.

Ziyarete CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Merkezi Başkanlık Tarım Danışmanı Okan Gaytancıoğlu, İzmir  Milletvekili Musa Çam,  CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş ve partililer katıldı.

Özel;“Mitingi hayatın tamamen üzüme bağlı olduğu üç ilçemizin coğrafi merkezi olan Alaşehir’de gerçekleştiriyoruz. Gayretimiz kalabalık bir siyasi miting yapmak değil, sorunun gerçek sahibi çiftçinin kendi sorununa sahip çıktığı, sorunu dile getirdiği ve Türkiye’ye dünyaya evindeki mutfağındaki cüzdanındaki yangını ifade edebildiği bir süreç. Manisa’da bugün işsizlik sorunu çiftçinin parasızlığından kaynaklanan sorundur. Bugün Manisa’da eski işlerini bulamadığını söyleyen esnaf aslında çiftçide para olmamasından şikâyetçidir. Sorunun gerçek sahiplerinin her ortamda dile getirdikleri çöküşü ve isyanı Alaşehir’deki büyük mitingde haykırmaya davet ediyoruz. Hangi partiye oy verirse versin bütün çiftçilerin kendi sorunlarına sahip çıktıklarında, yarınlarının bugünlerden ve dünden daha iyi olduğunu göreceğine inanıyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Sayın Vekilimiz sağolsunlar her Turgutlu ziyaretlerinde Odamıza gelerek bizleri ziyaret ediyorlar. Bizlere gösterdikleri teveccüh için kendilerine çok teşekkür ederim. Manisa’mızın değerli topraklarında yetişen üzümün bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkısı çok önemlidir. En verimli topraklara sahip olduğumuz Gediz Havzası dediğimiz bölgede tarımın gelişmesi için siyasi söylem gözetmeksizin katkı yapmalı destek olmalıyız” dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası