HABERLER  »  MANİSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN TANRIVERDİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MANİSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN TANRIVERDİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi Odamızı ziyaret ederek yeni seçilen yönetim kurulumuzu tebrik etti.
 Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’ye Odamız ziyaretinde; Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Veli Göçemen eşlik etti. Hüseyin Tarnıverdi’yi  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Turgutlu için önemli bir vizyona sahip olduğunu ifade eden Tanrıverdi, Aydın’a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “ Turgutlu, Manisa milletvekillerimizin desteğiyle birlikte büyüyor ve Odamız bu büyümede etkin bir rol oynuyor. Vekillerimizin yanı sıra Kaymakamımız Sayın Günlü ve altını çizerek ifade ediyorum Belediye Başkanımız Serhat Orhan bu büyümede en önemli paya sahipler. Oda olarak Turgutlu’da önemli projelere imza attık. Hizmet binamızda İŞKUR, SGK ve 112 acil servis birimini barındırıyoruz ve tüm çalışmamız Turgutlu’ya bir şeyler kazandırmak üzerine kuruludur ” dedi. 
TUTSO ziyaretinde konuşan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi : “ Ticaret odamız kapsamlı hizmet anlayışıyla Turgutlu’ya değer kazandırıyor. Bünyesinde İŞKUR, SGK ve 112 acil servis birimi bulundurması çok önemli çünkü burada yaşayan vatandaşlarımızı Manisa’ya gitmekten kurtardılar. Yeni seçilen yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası