HABERLER  »  MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

04.03.2019 - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet Odamızı ziyarette bulundu. 

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuk etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bir konuşma yaptı. Kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aydın, “Bildiğiniz gibi iki dönemdir başkanımız hem Manisa Belediyesi hem de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Başkanlığı döneminde Manisa’daki 17 ilçenin en ücra köşedeki ilçelerin köylerine dahi ulaştı. Başkanım her zorlukta vatandaşımızın yanında oldu. Selde, afette anında yetişti. Kargın’a gece yarısı makineler geldi. Bu ne demek siyasi olarak ayrım yapmadan, her yere eşit mesafede davrandı. Siyasi ayrım yapmadan hizmetine devam etti. Başkanım Manisa sevdalısıdır. Ben kendisine inanıyor, güveniyor, bizleri bugün ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kendilerini ağırlayan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Alınları açık bir şekilde, her hizmetin hesabını vererek, 17 ilçeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Ergün, “Bana göre bugün Turgutlu’nun bayram günü. Yılların en büyük kanayan yarası Turgutlu’da battı çıktının ikinci etabını açmaktan onurlu, gururluyuz. 83 milyona mal olan böylesine güzel bir eseri hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu vatandaşlarımızla paylaştık. 17 ilçemizin, bin 88 mahallesine, 1 milyon 430 bin nüfusa; 6 bin 700 çalışanımız, 1500 araç gereç iş makinesiyle hizmet ediyoruz. Büyükşehir ve MASKİ kurulumunu hızla tamamladıktan sonra, sahada çalışmalarımıza başladık.  Bin 88 mahalleden, 200 mahallenin altyapısını tamamen yenilemenin gururunu yaşıyoruz. Çevrecilik noktasına baktığınızda kazandırdığımız Atıksu Arıtma Tesisleri, geleceğimiz için çok önemli. Evlatlarımıza daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için il genelinde işletilemeyen AAT’leri işler duruma getirdik. Turgutlu’da yeni bir AAT kazandırdık. Yıllardan beri hizmet bekleyen Turgutlu için 290 milyon üzerinde bir yatırım yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de, yapılması gerekenleri hayata geçireceğiz. 

Konuşmaların ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ziyaret noktalandı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası