HABERLER  »  Kuzey Makedonya'lı Belediye Başkanlarından Ziyaret

Kuzey Makedonya'lı Belediye Başkanlarından Ziyaret

28 Ekim 2023 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı, Kuzey Makedonya'lı Belediye Başkanları ziyaret etti.
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti; Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski, Kriva Planka Belediye Başkanı Saso Mitovski, Rosoman Belediye Başkanı Stojan Nikolon Mayor ile Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Evren Erbaş, Turgutlu Belediyesi Meclis üyeleri ile İzmir, Manisa ve Turgutlu Makedon Kültürü Dernekleri başkanları, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'ında Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Ziyarette TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve Mustafa Edip Artun, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa İlhan Demirel, Hakan Cebe ve Genel Sekreterimiz Nevzat Avcı'da yer aldı.
Başkan Aydın, odanın çalışmaları ve bölge ekonomisi hakkında bilgi verdiği misafir belediye başkanlarına, ülkelerimiz ve ilçelerimiz arasında yapılabilecek olan ekonomik çalışmalar için her zaman hazır olduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Faruk Aydın, misafirlerine teşekkür etti.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası