HABERLER  »  KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASINDAN ODAMIZA ZİYARET

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASINDAN ODAMIZA ZİYARET

20.11.2019 - Kuveyt Türk Katılım Bankası Turgutlu Şube Müdürü Mesut Erol, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Şube Müdürü Mesut Erol, Kuveyt Türk Katılım Bankasının oda üyelerine özel olarak hazırlamış olduğu destek paketi hakkında bilgi verdi.

Erol, “Turgutlu ticaret ve sanayi odası üyeleri için;
    1-Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel olarak tüm vadelerde 0,95 konut         finansman oranları sağlanacaktır ,
   2-Business Plus şirket kartlarından herhangi bir aidat alınmayacaktır.
   3-İlk verilecek 20 yaprak çek karnesinden ücret alınmayacaktır (vergi hariç)
   4- Tahsile alınan ilk 30 çekten, çek tahsil ücreti alınmayacaktır ,
   5-İlk kredi kullanımında banka tarafından uygulanan güncel fiyatlardan 5 puan indirim  sağlanacaktır.
   6-Kiralık kasalarda depozito ücreti alınmayacaktır,
    7- Kuveyt Türk’te; tüm müşterilerimizden; tahsis, internet mobil şubeden  eft-havale ve hesap işletim ücreti alınmamaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,  üye işletmelere kampanya duyurusunu yapacaklarını belirterek Şube Müdürü Mesut Erol’ a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.