HABERLER  »  KÜTAHYA VALİMİZİ ZİYARET ETTİK

KÜTAHYA VALİMİZİ ZİYARET ETTİK

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Zafer Kalkınma Ajansı’ nın merkezi olan Kütahya da Kütahya Valimiz ve aynı zamanda Zafer Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Sayın Şerif YILMAZ’ ı ziyaret ettik.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ULCAY, Genel Sekreter Nevzat AVCI, Proje Yöneticisi Halil AKSOYLU ve Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Faruk DURMAZ’ dan oluşan heyeti, Kütahya Valisi Şerif YILMAZ makamında ağırladı. 

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN tarafından Valimize; İlçemiz, Odamız ve projelerimiz hakkında bilgi verildi. AYDIN; Turgutlu doğumlu olan Kütahya Valimiz Şerif YILMAZ’ ın başarılarından dolayı hemşerimiz olarak gurur duyduğunu belirtti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Valisi Şerif YILMAZ, doğduğum toprakları, İlçemizi ve ilçemizde yapılan faaliyetleri yakından takip ediyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ nı ve tüm yöneticilerini İlçeye kazandırdıkları değerlerden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası