HABERLER  »  Başkan Aydın\'dan, Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Aydın\'dan, Kurban Bayramı Mesajı

09 Temmuz 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Aydın, bayramların sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı özel günler olduğuna dikkati çekti.

Aydın, "Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir. Birlik beraberliktir. Kurban Bayramı'nda da her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, sevincimizi en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. İyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğine olan inancımız bizi güçlü kılmaktadır. İnanıyoruz ki insanların en hayırlısı, insana faydalı olandır. Bu anlayışı şiar edinmiş bir toplumun mensupları olarak, ailemizden komşumuzdan başlayarak ülkemize, milletimize, sonrasında tüm insanlığa faydalı olabilecek işler üretebilirsek ne mutlu bize. Bu duygu ve düşüncelerle, Turgutlu halkının ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, beraberlik içinde, sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum" dedi.