HABERLER  »  Kosova ve Arnavut Kültür Derneklerinden TUTSO'ya Ziyaret

Kosova ve Arnavut Kültür Derneklerinden TUTSO'ya Ziyaret

21 Eylül 2021
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı, Kosova Bursa Kültür Koordinatörü ile Turgutlu Arnavut Kültür Derneği heyeti ziyaret etti.
Kosova Bursa Kültür Koordinatörü Recep Gündüz ile Turgutlu Arnavut Kültür Derneği Başkanı Eyüp Sabri Özbilen ve beraberlerinde ki heyet, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti. 
​Görüşme sırasında Kosova’daki ticaret ve yatırım fırsatlarından bahseden Recep Gündüz, Kosova Meclisi tarafından kurulan Kosova Ticaret Odası, şubesi olarak varlık gösteren Gilan Ticaret Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği yapılması hususundaki yazıyı TUTSO'ya iletti. 
​Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, iki ülke arasındaki bağın çok güçlü olduğunu, kardeş ülke Kosova tarafından gelen bu işbirliği talebinin de kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek en kısa zamanda yapılması planlanan iş birliğinin hayata geçirilmesi için çabalayacaklarını belirtti.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası