HABERLER  »  KOSGEB MANİSA MÜDÜRÜ LEVENT ARSLAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

KOSGEB MANİSA MÜDÜRÜ LEVENT ARSLAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

19.10.2015 - KOSGEB İzmir Güney Müdürlüğünden Manisa KOSGEB Müdürlüğüne müdür olarak atanan Levent Arslan Odamızı ziyaret etti.

Tanışma ziyaretinde Turgutlu’nun önemli bir tarım ve sanayi kenti olduğunu dile getiren KOSGEB Manisa Müdürü Levent Arslan, “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının destek ve rehberliğinde KOSGEB’in desteklerinden daha çok sanayi kuruluşunun faydalanarak hizmet alması konusunda daha çok gayret edeceğiz” dedi.

Turgutlu’daki KOBİ’lerin KOSGEB desteklerinden daha çok yararlanması için gerekli özeni gösterdiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Odamız KOSGEB Temsilcilimiz aracılıyla işletmelere bire bir hizmet vermekteyiz. Düzenlediğimiz 15 girişimcilik eğitimiyle bugüne yaklaşık 430 kişiye girişimcilik eğitimi verdik. Eğitimlerimize durmaksızın devam edeceğiz. Bunun yanı sıra KOBİ Proje Destek Programı, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İşbirliği Güçbirliği Destek Programı ve KOSGEB genel destekleri içerisinde yer alan destek programlarından işletmelerimizin faydalanması için azami önemi göstermekteyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa KOSGEB Müdürü Levent Arslan’ a yeni görevinde başarılar diledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası