HABERLER  »  KÖFTECİ RAMİZ, 2017 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

KÖFTECİ RAMİZ, 2017 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

25.12.2017 - Odamız Aralık ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Turgutlu Köfteci Ramiz Resturantta Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, toplantının açılış konuşmasını yapan Semizler, 2018 yılının ülkemiz adına hayırlar getirmesini diledi. 

Ardından Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında 2018 yılı bütçesinin 1 milyon 600 olarak belirlenmesi meclis üyelerinin oylaması ile kabul edildi.

Meclis gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “ Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Yönetimimiz, Meclisimiz,  personelimiz üye memnuniyeti ve üye yararına yapılacak her türlü gayreti mesai gözetmeksizin yapmaktadırlar. Bizim için aslolan üyeye hizmettir. Sizlere bu mecliste bütçemizi sunuyoruz 2018 yılı bütçemizi 1.600.000. TL gelir 1.600.000 TL gider bütçesi olmak üzere denk bütçe olarak hazırladık. Geçen yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da faaliyet belgesi, oda kayıt belgesi v.b evraklardan ücret almıyoruz. Yeni bütçemizin kurumumuza ve üyelerimize hayırlı olmasını 2018 yılının üyelerimiz için sağlık mutluluk ve bol kazançla geçmesini temenni ediyorum.” dedi

Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Meclis Toplantısının ev sahipliğini yapan Turgutlu Köfteci Ramiz işletme sahibi ve Meclis Başkan Yardımcısı Tayfun Erkan başta olmak üzere tüm çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek toplantıya son verdi



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası