HABERLER  »  KOCATÜRK OKULLARINDAN ODAMIZA ÖZEL İNDİRİM

KOCATÜRK OKULLARINDAN ODAMIZA ÖZEL İNDİRİM

23.08.2017 - Turgutlu Özel Kocatürk Okulları ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliği protokol imzalandı.

Turgutlu’da uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı faaliyetleriyle adından söz ettiren Kocatürk okulları ile Odamız arasında imzalanan protokol ile üyelerimize %20 indirim imkanı sağlanmış oldu.

Turgutlu Kocatürk okulları adına Genel Müdür Tahsin Bozkurt, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın imzaladığı protokol ile oda üyelerine ve yakınları için Kocatürk Okullarında her türlü sosyal faaliyetler ile Kocatürk okullarında kayıt yaptıranlara %20 indirim sağlanacak.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bu iş birliği ile üyelerimizin çocuklarının eğitimine, sportif alanlarda katılacakları kurslara, kültürel faaliyetlerinde ise kullanacakları salonların kiralanmasında indirimden faydalanacaklar” dedi.