HABERLER  »  KOBİ GEL PROJE DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

KOBİ GEL PROJE DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

11.05.2018 - KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan 2018 – 01 sayılı Proje Teklif Çağrısının genel amacı, “İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörleri ve Yazılım Sektörlerindeki KOBİ’lerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi”dir.

KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeleri için hazırlanan proje desteğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı Odamız ev sahipliğinde KOSGEB Manisa Müdürü M. Oğuz Kılınç tarafından katılımcı işletmeler anlatıldı. 

KOSGEB Manisa Müdürü M. Oğuz Kılınç, “Proje çağrısı ile işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilecektir. Proje çağrısının toplam bütçesi; imalat sanayi sektörü için 500 Milyon TL, yazılım sektörü için 200 Milyon TL olmak üzere toplam 700 Milyon TL’dir. Başvuru yapılmış olması işletmeye herhangi bir hak doğurmayacaktır. Başvurular, KOSGEB tarafından belirlenen değerlendirme kriterlerine göre puanlanacak ve puan sıralamasına göre bütçe imkanları dahilinde desteklenmesi mümkün olan sayıdaki başvuru desteklenecektir. Proje çağrısı için başvuru sistemi 22 Haziran 2018 günü saat 23.59’da kapatılacaktır. Proje konusu hakkında bilgi edinmek isteyen işletmelerin Müdürlüğümüzü ziyaret ederek detaylı bilgi vermeye bekliyoruz” dedi.

Katılımcı işletmelerin sorularının ardından toplantı sona erdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası