HABERLER  »  KIZ KARDEŞİM PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER BAŞLADI

KIZ KARDEŞİM PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER BAŞLADI

09.10.2018 - Odamız Kadın Girişimciler Kurulu  ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, Coca-Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile başlatılan Kız Kardeşim Projesi eğitimleri başladı. 

Türkiye bilişim alanında kadınlara gönüllü eğitmenler aracılığı ile ulaşan 'Kız Kardeşim' projesi eğitimlerinin Manisa etabı Turgutlu'da, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB  Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Habitat Derneği, İTÜ ve Coca Cola işbirliğiyle düzenlenen ‘Kız Kardeşim’ projesi kapsamında kadın girişimcilere yönelik ‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ ve ‘e-ticaret’ eğitimi verildi. 

30 ilde 9 bin kadına teknoloji çağında geçerli becerileri kazandırmak üzere başlatılan Kız Kardeşim projesi  kapsamında; Turgutlu'da sosyal medya okur yazarlığı ve e-ticaret eğitimi verildi. 'Kız Kardeşim’ projesi ile bilişim alanında farkındalığı artıracak eğitimlerle girişimcilerimizin iş hayatına önemli katkılar sunmasını hedeflediklerini belirten Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri "Ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak için kadın girişimciler olarak daha çok çalışmalıyız. Yeni girişimcilerimizle ekonomimizi daha da güçlendirmek istiyoruz”dediler.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası