HABERLER  »  KIZ KARDEŞİM PROJESİ KAPSAMINDA BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

KIZ KARDEŞİM PROJESİ KAPSAMINDA BİLGİSAYAR OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

30.11.2018- Odamız Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, Coca-Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile başlatılan Kız Kardeşim Projesi eğitimleri üçüncü eğitimi ile devam ediyor.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Habitat Derneği, İTÜ ve Coca Cola işbirliğiyle düzenlenen ‘Kız Kardeşim’ projesi kapsamında kadın girişimcilere yönelik Bilgisayar Okuryazarlığı eğitimi verildi.

30 ilde 9 bin kadına teknoloji çağında geçerli becerileri kazandırmak üzere başlatılan Kız Kardeşim projesi kapsamında verilecek eğitimler devam edecektir.