HABERLER  »  KENDİ HAYATINIZIN LİDERİ OLUN SEMİNERİ

KENDİ HAYATINIZIN LİDERİ OLUN SEMİNERİ

17.04.2015 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen kendi hayatınızın lideri olun semineri düzenlendi.

İzgören Akademi eğitmeni Kenan Gönülal, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seminerde öğrencilere bilgi verdi.

Turgutlu kadın girişimciler kurulu tarafından düzenlenen ve geleceğin kadın girişimcilerine verilen seminere, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Semahat Ünel ve Asuman Demirdöver ile Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Seminerde eğitmen Gönülal, öğrencilere neler yapabileceklerini ve bu süreçte nasıl ilerlemeleri gerektiğinin bilgisini aktardı.

Öğrencilerin büyük ilgisini çeken seminerin sonunda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, eğitmen Kenan Gönüal’a  sunumdan dolayı teşekkür etti.