HABERLER  »  Kasabai Kadın Kooperatifinden Başkan Aydın'a Ziyaret

Kasabai Kadın Kooperatifinden Başkan Aydın'a Ziyaret

02 Mayıs 2023 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'a, Kasabai Kadın Kooperatifinden ziyaret.

TOBB, TUTSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Turgutlu’da hayata geçirilen ve faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Kasabai Kadın Kooperatifi üyeleri, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.

Kasabai Kadın Kooperatifi tarafından Çıkrıkçı Mahallesi’nde organize edilen ve geleneksel hale gelmesi için çalışmaların sürdüğü ‘Kasabai Kadın Kooperatifi 1. Hıdırellez Şenlikleri’ne, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı davet ettiler.

Düzenlenecek olan etkinliğin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını ve geleneksel hale getirilerek geniş katılımlara ev sahipliği yapması için çalışmalara destek vereceklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “odamız Kadın Girişimciler Kurulu’nun öncülüğünde kurulan, Kasabai Kadın Kooperatifi güzel çalışmalara imza atıyor. Her zaman olduğu gibi pozitif ayrımcılık ilkesiyle Kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimizi ve halkımızı düzenlenecek olan 1. Hıdırellez Şenliklerine” bekliyoruz” dedi.

Kasabai Kadınlar Kooperatifi 1. Hıdrellez Şenlikleri programı ise şu şekilde;

5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17.00 – 20.00 saatleri arasında Çıkrıkçı Mahallesi Merkez Camii önünde toplanma ve Kooperatif merkezine kortej yürüyüşü. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve konuşmalar. Kooperatif ikramları. Halk Oyunları gösterisi. Satış Stantları ziyaret. Hıdırellez ateşi ve Aşık atışması.

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 10.30 – 14.00 arasında Geleneksel yumurta kırma, Kızartma, gözleme ve çay eşliğinde kahvaltı (kahvaltı ücretlidir). Gün içi etkinlikler



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası