HABERLER  »  KALKINMA AJANSI DESTEKLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

KALKINMA AJANSI DESTEKLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

26.08.2019 - Zafer Kalkınma Ajansına Teknik Destek Programı kapsamında sunulan Dış Ticaret İstihbarat Kanalları Eğitim talebi, ajans tarafından kabul edildi. 

Kabul edilen projeyle birlikte ihracat yapmayı isteyen ve yaptığı ihracatı geliştirmeyi amaçlayan üye işletmelerin yararlanacağı 2 günlük eğitim faaliyeti uygulanacaktır. 

Turgutlu’nun ihracat konusunda önemli bir ivme yakaladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, potansiyeli olan üretim yapan işletmelerimizin kendilerini daha da geliştirmeleri ve eksiklerini kapatmaları için 2 tam gün boyunca ihracat eğitimleri verilecektir. Bu eğitimlerin içeriğinde ihracat yapan firmaların yeni pazarlar bulabilmesi için hedef Pazar analizleri ve ticari istihbarat konularında detaylı bilgi verilecektir. Bunun yanı sıra ihracat yapma potansiyeli olan işletmeler içinde ihracat sanatının nasıl yapılacağı anlatılarak, potansiyel alıcıların belirlenmesi için uygulamalı çalışmalar yapılacaktır. 

Eğitimden faydalanmak isteyen üyelerimizin odamız ile iletişime geçerek kayıt yaptırmaları önem arz etmektedir. İhracat yapan ve ihracat potansiyeli olan tüm işletmelerimizin ilgili personellerini eğitime yönlendirmeleri bekliyoruz.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası