HABERLER  »  Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Denetimleri Tamamlandı

Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Denetimleri Tamamlandı

20 Ağustos 2020 Perşembe -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), TSE tarafından kalite yönetim sistemi ve müşteri memnuniyeti sistemi denetimlerinden başarılı bir şekilde geçti.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı ve TS  ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi  belge yenileme tetkiki kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası denetimden geçti.
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik görevlisi  Yücel Akça ve Şahap Gürler Paşa tarafından gerçekleştirilen denetimde TUTSO belge yenilemeye hak kazandı.
Kaliteli oda hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüklerini belirten Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın "oda üyelerimize en iyi hizmeti vermek için kendimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Hedefimiz üyelerimize üst seviyede hizmet vermek. Bugün yapılan denetimlerde doğru yolduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu" dedi.