HABERLER  »  “Kadından Yüzler” Yüz Güldürdü

“Kadından Yüzler” Yüz Güldürdü

“Kadından Yüzler” Yüz Güldürdü
Kadından Yüzler konulu fotoğraf sergisindeki fotoğrafların satışından elde edilen gelir Turgutlu Şehit ve Gazi Yakınları Derneği’ne bağışlandı.
Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Zülfiye ACAR tarafından açılan ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından desteklenen  sergiden elde edilen gelir söz verildiği gibi  Turgutlu Şehit ve Gazi Yakınları Derneği’ne bağışlandı.
Mart ayında açılan ,büyük ilgi gören ve Zülfiye ACAR tarafından farklı zaman ve mekanlarda çekilen  80 adet kadın fotoğrafından oluşan sergi anlamlı bir etkinliğe neden oldu. 
Sergiyi açmayı planladığı sırada böyle bir düşüncenin oluştuğunu söyleyen Zülfiye ACAR, “Ticaret Odası’nın sergi için bana verdiği desteğe minnettarım, bu güzel  desteğin daha da anlamlı olması için fotoğrafları satıp, elde edilen geliri gerçekten hak ettiklerini düşündüğümüz bir kuruma bağışlamak istedik ve bu gün de burada bulunmaktan, çam sakızı  çoban armağanı hediyemizi vermekten çok mutluyuz” şeklinde konuştu.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Oda Genel Sekreteri Nevzat Avcı ve Zülfiye Acar, şehit ve gazi yakınları derneğini ziyaret ederek, Mart ayında aldıkları emaneti yerine ulaştırdılar. 
Ziyaret sırasında konuşan Faruk Aydın, “biz Oda olarak sosyal sorumluluk çalışmalarını şartlarımız uygun olduğu ölçüde destekliyoruz, bu vesile ile burada bulunmaktan çok mutluyuz. Zülfiye Hanım’a bu inceliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 Şehit ve Gazi  Yakınları Derneği Başkanı Turgut Gürkaş ise, bizi düşünmüş olup değer vermeniz çok memnuniyet verici. Böyle güzel bir çalışmaya bizi de dahil ettiğiniz için çok mutlu olduk. Şehit anneleri adına emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası