HABERLER  »  KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

25.02.2019 - Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimiz kahvaltıda bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın da katıldığı tanışma toplantısına Manisa Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi üyeleri Semahat Ünel, Asuman Demirdöver ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimiz katıldı. 

Kadınların iş hayatlarında yer almaları ülke ve bölge ekonomisinin gelişmesinde çok önemli olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, bu nedenle göreve geldiğimiz günden beri girişimciliğe bil hassa kadın girişimciliğe çok önem veriyoruz.  Düzenlediğimiz girişimcilik eğitimlerinde pozitif ayrımcılık yaparak pek çok kadını, iş hayatına dahil ederek ekonomimize değer kattık. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kadın girişimcilerimize desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi yine devam edecektir. Sizlerin de; ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmenin yanı sıra; Kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları sunmak gibi görevlerinizi layıkıyla yapacağınıza inanıyorum.
 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulumuza çalışmalarında başarılar dileyen Aydın, yapılacak tüm faaliyetlerde Yönetim Kurulu olarak yanlarında olduklarını belirtti.  



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası