HABERLER  »  KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ KAHVALTIDA BULUŞTU

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ KAHVALTIDA BULUŞTU

06.02.2015-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Odamız koordinatörlüğünde Yeşil Vadi Restoranda kahvaltı eşliğinde tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan’ın da katıldığı tanışma toplantısına Manisa Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri Semahat Ünel, Asuman Demirdöver ve Kadın Girişimciler Kurulu üyesi 25 Kadın girişimci katıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimciliğe çok önem verdiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Manisa bölgesinde en çok girişimcilik eğitimi veren ticaret ve sanayi odasıyız.   Mart ayının başında bir girişimcilik eğitimine daha başlayacağız. İş yeri açmayı düşünen girişimcilerimizi Şubat ayı içerisinde odamıza bekliyoruz’ dedi.