HABERLER  »  KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ 2015 YILINI DEĞERLENDİRDİ

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ 2015 YILINI DEĞERLENDİRDİ

25.01.2016 - Odamız Kadın Girişimciler Kurulu, 2015 yılı faaliyetlerini değerlendirdi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın da katıldığı kahvaltılı toplantıda, 2015 yılında yapılan faaliyetler sunum olarak Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine anlatıldı.

Turgutlu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Semahat Ünel ve Asuman Demirdöver yaptıkları açıklamada; 2015 yılı içerisinde kadın girişimcilerimizi geliştirmek amacıyla kişisel gelişim eğitimleri düzenledik. Sosyal etkinliklere ev sahipliğinde bulunduk. 2016 yılında da çalışmalarımız devam edecektir. Etkinliklerimize destek veren Oda Başkanımıza çok teşekkür ederiz diye konuştular.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın ise; Oda olarak girişimciliğe ne kadar çok önem verdiğimiz aşikardır. Girişimciliği ülke ekonomimizin dinamiği olarak görüyoruz. Bu hususun ise en önemli ayağa kadın girişimcilerdir. Kadın girişimciliğin gelişmesi ve kadınlarında iş hayatında yer almasıyla ekonomimiz ivme kazanacaktır. Turgutlu Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası