HABERLER  »  TUTSO Kadın Girişimcilerine, Kadın Girişimci Kredisi bilgilendirme toplantısı

TUTSO Kadın Girişimcilerine, Kadın Girişimci Kredisi bilgilendirme toplantısı

17.03.2021 - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Kadın Girişimcilere, Halk Bankası tarafından verilen 'Kadın Girişimci Kredisi' hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Halk Bankası Turgutlu yetkilileri tarafından Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Kadın Girişimcilerine yönelik olarak 'Kadın Girişimci Kredisi' hakkında bilgiler verildi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın da katıldığı toplantıda Halk Bankası yetkilileri Halk Bankasının tarafından kadın kobilere destek amaçlı başlattığı kredi hakkında bilgiler paylaşıldı.
Kadınlarımıza ve kadın girişimcilerimize her konuda destek olmaya devam ediyoruz şeklinde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Ekonomik gelişmede, istihdamı arttırmada ve sürekli üretim ile satış organizasyonunda önemli rol üstlenen Kadın Girişimcilere, Halkbank’tan destek. Bir iş fikrine dayalı olarak ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş olan Kadın Girişimcilerin finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla “Kadın Girişimci Kredisi” oluşturulmuştur. Kadınlarımızın ve kadın girişimcilerimizin bu desteklerden faydalanmasını sağlayacağız" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası