HABERLER  »  İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ, TUTSO’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ, TUTSO’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitime verdiği katkılarla dikkatleri üzerine çeken Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a, İmam Hatip Lisesi’ne yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu.
Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Gürler, Okul Aile Birliği Başkanı Veli Yoldaş ve yönetim kurulu üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Turgutlu Şube Başkanı İsmail Eksür’ün yer aldığı ziyarette, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yaptığı katkılar için Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın nezrinde TUTSO Meclisi ve Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Okul Müdürü İbrahim Gürler, eğitimde insan vurgusuna dikkat çekerken, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da verdiği destek ve katkılarla buna en güzel örnek olduğunu söyledi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da, ülkemizin kalkınmışlığının da eğitimin çok önemli bir unsur olduğunun altını çizerken, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek düzenledikleri eğitimler ve seminerler, gerekse ilçedeki okullar ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi. “Çocuklar bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Onlar için yapılacak her türlü katkı ve fedakârlıkta oda olarak her zaman ilk sıralarda yer almak en büyük arzumuz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası