HABERLER  »  Manisa Ticaret İl Müdürlüğü Tarafından TUTSO\'da Emlakçılara Yönelik Toplantı Yapıldı

06 Eylül 2021 -
Turgutlu'da gayrimenkul alım ve satım mesleki yeterliliği ve yetki belgesi hakkındaki toplantı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TUTSO) gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen gayrimenkul alım satım mesleki yeterlilik ve yetki belgesi toplantısına ev sahipliği yaptı.
Manisa Ticaret İl Müdürlüğü Denetçisi Hüseyin Kartal, Turgutlu'da ki emlakçılara gayrimenkul alım satım mesleki yeterlilik ve yetki belgesi hakkında bilgiler vererek, sorularını cevapladı..
Toplantıda sorunların çözüme kavuşması anlamında atılacak adımlar ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.