HABERLER  »  İL MÜDÜRLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İL MÜDÜRLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nesrin Aras, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, SGK İcra servisinin Turgutlu’ya tekrar kazandırılması için taleplerini yineledi.

İcra servisinin Turgutlu’da faaliyete geçmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen İl Müdürü Aras, ‘Turgutlu halkına hizmet kolaylığı sağlayacak olan bu talebinizin en kısa süre içerisinde sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Diğer bir ziyaret ise Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yüksel Uçar tarafından gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binası içerisinde yer tahsisi sağladığı İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü tarafından 2 personelin görevlendirilerek çalışmalarına başladığı İŞKUR hizmetlerinin faaliyetlerini incelemek için odamıza gelen İl Müdürü Yüksel Uçar, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı da makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, vatandaşlarımızın yararına olacak her hizmette ellerinden gelen destekleri vermeye devam edeceklerini söyledi.