HABERLER  »  İL EMNİYET MÜDÜRÜ CEREN, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İL EMNİYET MÜDÜRÜ CEREN, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

19.11.2014-  Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir’de eşlik ederken Manisa Emniyet Müdürü Ceren’i, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtirken;” Turgutlu’nun önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyoruz ve İl Emniyet Müdürümüzün ziyareti bizleri memnun etti. Oda olarak emniyet teşkilatımızın her zaman yanında olduk” dedi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Ceren; “Manisa iline atandığımda Odamızın yöneticileri bizleri ziyaret etti. Yoğun çalışmalarımızdan dolayı iade-i ziyaretimi bugün gerçekleştirmek nasip oldu. Başkanımızın çalışmalarını takip ediyorum. İş dünyasının kendisinden yaptığı çalışmalardan dolayı son derece memnun olduğunu gözlemledim. Görevinde bundan sonrada başarılar diliyorum” dedi.