HABERLER  »  Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdarecilerinden Başkan Aydına Ziyaret

06.04.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın'a, eğitimcilerin ziyaretleri devam ediyor.
Turgutlu'da eğitime verdiği destekleri aralıksız olarak sürdüren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Safa Karpat ile Bilişim alan şefi Bekir Fatih Duman ziyaret etti.
Yeni nesil Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette sosyal mesafaye dikkat çekilirken, başkan Aydın ve okul yönetimi makse taktı.
Okulun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren okul müdürü Safa Karpat, başkan Faruk Aydın'a okula bugüne kadar yapmış oldukları destekleri için teşekkür etti.
TUTSO olarak eğitim ve sağlık alanında desteklerini sürdürdüklerini belirten başkan Aydın, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.